מדיניות פרטיות – הסטודיו

עודכן לאחרונה: 7 בספטמבר 2026

מדיניות זו מסבירה כיצד אפליקציית הסטודיו מטפלת במידע שלך.

המידע שנשמר

הסטודיו שומר את התוכן שאת בוחרת להוסיף לפרויקטים שלך: שמות פרויקטים, הערות, הוראות עבודה, חומרים, מידות, קישורים, קבצים, תמונות ותרשימים.

סנכרון ב־iCloud

כאשר סנכרון iCloud זמין במכשיר שלך, תוכן הפרויקטים נשמר בחשבון iCloud הפרטי שלך כדי לאפשר סנכרון בין iPhone ל־iPad וגיבוי של הסטודיו. המידע משויך לחשבון שלך ב־iCloud ונועד לפעולת האפליקציה בלבד.

מה אנחנו לא עושים

הסטודיו אינו מציג פרסומות, אינו עוקב אחרייך, אינו אוסף נתוני שימוש או נתוני מיקום, ואינו מוכר או משתף את תוכן הפרויקטים שלך עם מפרסמים או גורמים חיצוניים.

גישה לתמונות, למצלמה ולקבצים

האפליקציה מבקשת גישה לתמונות, למצלמה או לקבצים רק כאשר את בוחרת להוסיף תוכן לפרויקט. הבחירה והתוכן נשארים בשליטתך.

מחיקה ושליטה במידע

אפשר למחוק פרויקטים, תמונות ותוכן מתוך האפליקציה. פריטים שהועברו לפח ניתנים לשחזור לפרק זמן מוגבל לפני מחיקה סופית. אפשר גם לנהל את נתוני iCloud דרך הגדרות החשבון של Apple.

יצירת קשר

לשאלות בנושא פרטיות אפשר לפנות אלינו בכתובת learn.read.create@gmail.com.

שינויים במדיניות

אם נעדכן מדיניות זו, נפרסם כאן את הנוסח המעודכן ואת תאריך העדכון.